Behandlingscenter Tjele Orelund er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Familiebehandling på Tjele Orelund

 

Familiebehandling på Tjele Orelund henvender sig til hele familien. Familien har også brug for hjælp.

 

Tjele Orelunds afdeling for Familiebehandling har specialiseret sig i at hjælpe pårørende til alkoholikere og andre kemisk afhængige. Derfor har vi en række tilbud, så både børn, unge og voksne kan få den hjælp, de har brug for.

 

Familiebehandling - Hjælper familien tilbage på sporet

Når alkoholikeren eller den medicinafhængige kommer i misbrugsbehandling, står familien tit frustrerede tilbage. De har ofte kæmpet med den afhængige i mange år og lidt det ene nederlag efter det andet. De har følt sig fuldstændig magtesløse, fortvivlede, frustrerede og ofte vrede.

 

I alkoholbehandlingen bliver der taget hånd om den afhængige. Men de pårørende til alkoholikeren har i høj grad også brug for hjælp til at få sat ord på tanker og følelser – og brug for at møde ligesindede i familiebehandling. Det er af ligeså stor betydning for de pårørende at møde andre, der har haft de samme oplevelser, som det er for den afhængige. Og erfaringsudvekslingen mellem de pårørende er af stor betydning for de pårørendes helingsproces.

 

Desuden er familiebehandling for pårørende til alkoholikere afgørende, for at hele familien kan komme tilbage på sporet.

 

Ud over den brede palette af tilbud til de pårørende i familiebehandling kan Familieafdelingen også tilbyde terapi og hjælp til et forløb hos psykologer, der kender til alkoholisme og andre afhængighedssygdomme.

 

Personalet i Familieafdelingen har personlige erfaringer som pårørende til de afhængige. Underviserne i familiebehandlingen er derudover uddannet som psykologer og terapeuter.

 

Som pårørende til en alkoholiker har du også brug for hjælp, ring og hør mere om vores tilbud på 70 20 40 80.