Behandlingscenter Tjele Orelund er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Tjele Orelund - stedet og omgivelserne

 

Tjele Orelund i fugleperspektiv. Behandling af alkoholafhængige og medicinafhængige nær København.

 

Tjele Orelund er placeret i meget naturskønne omgivelser på Midtsjælland. Godsets smukke hvide hovedbygning danner rammen om behandlingen af alkoholafhængige og medicinafhængige. Torbenfelt Gods, som Orelund Gods er en del af, har en lang historie helt tilbage til 1400-tallet. Også på Orelund fornemmer man historiens vingesus både ude og inde i den nænsomt restaurerede hovedbygning .

 

Orelund ligger i en stor park med en lille sø omgivet af skov og marker. Den dejlige natur indbyder til gåture sammen med andre eller med sig selv i stille eftertænksomhed. Der hviler en stor ro og harmoni over stedet, som også får sindet til at falde til ro.

 

Tjele Orelund har en ideel placering i forhold til både København, Storkøbenhavn, Nordsjælland og Midtsjælland.

 

Behandlingen af alkoholafhængige på Tjele Orelund er godkendt af Holbæk Kommune, se den seneste tilsynsrapport her.

 

Tjele Orelund - behandlingscentret der hjælper hele familien

Mange familiemedlemmer tænker, at det kun er den, der drikker, der har brug for hjælp. Det er selvfølgelig også det primære problem. Men alle de nærmeste har det dårligt, når et familiemedlem drikker eller misbruger andre stoffer.

 

Derfor skal du vælge et behandlingscenter, der hjælper både misbrugeren og de pårørende.

 

På Tjele Orelund tager vi os først og fremmest af den, der har alkoholproblemet eller medicinmisbruget i de uger han/hun er indskrevet. Men vi lægger også vægt på at have kontakt med pårørende til den alkoholafhængige, ligesom man altid er velkommen på telefonen. Ellers tilbyder vi de pårørende et forløb på vores afdeling i København, der er særligt tilrettelagt for nære familiemedlemmer til et menneske med alkoholproblemer eller medicinmisbrug.

 

Tjele Orelund - Personalet

Behandlingsteam'et på Tjele Orelund er tværfagligt sammensat og består af sundhedsfagligt personale - læge, psykiater, psykolog, sundhedsassistent, sygevagter og et tæt samarbejde med Lægehuset i Mørkøv. Rådgiverne og alle sygevagterne lever selv det ædru liv  og har en solid faglig uddannelse inden for misbrugsområdet.

 

Tjele Orelund en del af Behandlingscenter Tjele

Behandlingscenter Tjele har 25 års erfaring med behandling af alkoholproblemer og andre misbrugsproblemer. Centret har drevet behandling af alkoholafhængige og medicinafhængige på Tjele Orelund siden 2004.