Behandlingscenter Tjele Orelund er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Udslusning i halvvejshus efter behandling

 

Udslusning Halvvejs Hus - udslusningsbehandling på Vingehus mellem Hobro og Viborg

 

Udslusning i halvvejshus efter afsluttet behandling på Tjele Orelund. Ikke alle med en alkoholafhængighed eller medicinafhængighed er helt parate til at komme hjem efter en afsluttet primærbehandling.

 

Hvis det gælder dig, er Udslusning i Halvvejshus måske en mulighed. Det kan være personlige eller sociale problemer, der gør at du har brug for lidt længere tid i behandling. 

 

Udslusningsbehandling i halvvejshus kan kaldes at komme hjem i små portioner. Det er tiden mellem den intensive døgnbehandling og fuldstændige tilbagevenden til samfundet - en periode, hvor du kan prøve dig selv af, få råd og feedback. Under udslusningen i et halvvejshus har du mulighed for at arbejde videre med lige netop dine problemstillinger.

 

En periode i et halvvejshus giver dig gode muligheder for at fastholde og fortsætte den udvikling, der er startet i primærbehandlingen.

 

Udslusningsbehandling i halvvejshus i Jylland

Hele Behandlingscenter Tjeles udslusningsbehandling er samlet i Jylland på Vingehus mellem Hobro og Viborg. Vi modtager beboere dér fra alle vores behandlingsafdelinger i landet.

 

Du kan læse meget mere om mulighederne med udslusning i halvvejshus her.

 

Du er også velkommen til at ringe på telefon 70 20 40 80