Behandlingscenter Tjele Orelund er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Tjele Orelund behandlingscentret

 

 

På Tjele Orelund har vi plads til 20 patienter i vores behandling af alkoholproblemer. Alle tilbydes enkeltværelse. De 16 af værelserne ligger i selve hovedbygningen og de 4 i det nærliggende "Ledvogterhus", som er et anneks for enden af godsets allé. 

 

Der er fælles bade-og toiletfaciliteter fem forskellige steder på det gamle gods.

 

Overalt i den smukke hovedbygning er der plankegulv og fine palævinduer på  værelserne, der er af forskellig størrelse. De dejlige værelser i herregårdsstil er enkelt indrettede med en stemning af ro og harmoni.

 

Der er hyggelige fællesstuer, spise- og opholdsstue med udendørs terrasse, undervisningslokaler samt et enkelt indrettet motionsrum og et stemningsfyldt meditationsrum i træ.

 

Centret er røgfrit, og det gælder også "Ledvogterhuset". Der kan ryges i en særlig rygepavillon med varme og i andre rygeområder udendørs.

 

Egne mobiltelefoner og computere kan benyttes, men i begrænset omfang for at sikre fokus på alkoholbehandlingen. De opbevares i vagtstuen, hvor de udleveres ”efter arbejdstid” fra kl. 16.00 og afleveres igen inden kl. 20.00. De benyttes kun på eget værelse og medbringes aldrig på fællesarealerne.

 

Dine pårørende kan i øvrigt komme i kontakt med dig døgnet rundt via vagttelefonen, hvis det er nødvendigt.

 

Som en del af alkoholbehandlingen og fællesskabet på Tjele Orelund  tager alle del i de daglige pligter på stedet, det kan være at dække bord, sætte i opvaskemaskine, vande blomster eller svinge støvsugeren. Har du det dårligt  fysisk eller psykisk i en periode, kan du nøjes med en af de mindre pligter.
 

Alle sørger for oprydning og rengøring af eget værelse.

 

Download og læs vores retningslinjer for patienter på Tjele-Orelund.

 

Tjele Orelund råder over en hjertestarter og er en del af hjertestarternetværket.

 

 


Vi tilbyder alkoholbehandling, afrusning, alkoholrådgivning nær følgende byer:

København, Storkøbenhavn, Roskilde, Holbæk, Kalundborg, Nykøbing S., Frederikssund, Hillerød, Hørsholm, Helsingør, Frederiksværk, Region Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland.

 

Læs om Tjele Orelunds privatlivspolitik.