Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Professionel og kompetent alkoholrådgivning 24-7

 

Professionel rådgivning om afhængighed er på Behandlingscenter Tjele samlet i én afdeling for alkohol-rådgivning med stor ekspertise.

 

Vi tilbyder alkoholrådgivning døgnet rundt alle ugens dage, fordi det er vigtigt, at du kan få fat på os, når du har allermest brug for det. For at give den mest kompetente alkoholrådgivning har Behandlingscenter Tjele samlet sin rådgivning om afhængighed på ét sted, så den er fælles for alle centre under Behandlingscenter Tjele.

 

Naturligvis vil du altid kunne få svar på spørgsmål, hvis du henvender dig direkte til Tjele Orelund, hvad enten du er; afhængig, familie, arbejdsgiver eller kollega. Men drejer dig sig om mere dybdegående information og vejledning om alkoholproblemer eller andre misbrugsproblemer, vil du blive kontaktet af vores centralt placerede alkoholrådgivere - der alle er trænede i professionel rådgivning om afhængighed og behandling.

 

Behandlingscenter Tjele tilbyder alkoholrådgivning til alle - alkoholmisbrugeren, familien, arbejdsgiveren og kollegaen. Læs mere om Tjeles alkoholrådgivning her.
  
 

Alkoholrådgivning for den afhængige døgnet rundt

Afhængighed koster liv. Professionel rådgivning om afhængighed til den alkoholafhængige eller medicinafhængige koster ikke noget og den er helt anonym - så du kan trygt henvende dig.

 

Du er velkommen til at ringe, hvad enten du tænker på at gå i behandling eller måske bare har brug for at tale med et andet menneske om dit problem.

 

I vores afdeling for alkoholrådgivning ved vi hvad vi taler om. De fleste af medarbejderne er selv ædru alkoholikere og ved, hvad det betyder at have problemer med alkohol eller medicin. - Og selvfølgelig er alkoholrådgiverne også uddannede inden for misbrugsområdet.
   
 

Vi tilbyder også alkoholrådgivning for familien

Alkoholrådgivning 24-7 er også for familien - gratis anonym alkoholrådgivning.

 

I vores alkoholrådgivning ved vi, at det meget ofte er de pårørende til alkoholikeren, der ringer. Og vi ved hvor vigtigt, det er at kunne komme i kontakt med nogen, der kan give et kompetent svar, når man har brug for det. Derfor er Tjeles professionelle alkoholrådgivning altid åben 24-7 ALLE ugens dage.

 

Ring derfor trygt til Tjeles alkoholrådgivning 24-7 og få hjælp eller svar på dine spørgsmål på telefon 70 20 40 80.

 

For det meste finder den professionelle rådgivning om afhængighed sted gennem telefonsamtaler, men Behandlingscenter Tjele kan også tilbyde et møde, hvis flere pårørende har brug for at få talt situationen igennem før en konfrontation med den afhængige.

 

Det gælder også for alkoholrådgivningen for familien, at enhver kontakt er gratis, fortrolig og uden forbindende.

 

Professionel alkoholrådgivning for virksomheder

At have medarbejdere med alkohol- eller stofproblemer er kendt af mange virksomhedsledere.

 

Hvad skal man stille op som virksomhedsleder? Tjeles professionelle alkoholrådgivning og rådgivning om afhængighed kan bruges som sparringspartner med hjælp og vejledning til at håndtere den svære situation omkring at konfrontere en medarbejder.


Hvis virksomheden skønner det, kan professionel rådgivning til den afhængige også være medvirkende ved en intervention, hvor medarbejderen stilles ansigt til ansigt med problemet.
 

Kolleger eller andre på virksomheden har også mulighed for professionel rådgivning om afhængighed i vores informationsafdeling.

 

Har du eller en pårørende brug for hjælp? Så ring anonymt på telefon 70 20 40 80 - vi sidder klar døgnet rundt.