MEDARBEJDERE TJELE ORELUND

MEDARBEJDERE TJELE ORELUND

Ring og hør mere om alkoholbehandling på

70 20 40 80

Åbent hele døgnet, alle dage.

Dedikerede medarbejdere med faglighed og erfaring

På Tjele Orelund møder du et behandlingsteam med nogle af de bedst uddannede og mest erfarne alkoholbehandlere herhjemme.

Vores læger og sygeplejersker har specialviden inden for afrusning,  abstinensbehandling samt medicinnedtrapning, og alle rådgivere er uddannede misbrugsbehandlere og har personlige erfaringer med afhængighed.

Jan Meincke

Direktør Behandlingscenter Tjele

Niels Jacob Kanstrup

Virksomhedsansvarlig overlæge

Charlotte Jansson

Daglig leder Tjele Orelund

Charlotte har været leder på Tjele Orelund siden 2007. Hun har flere års erfaring med ledelse indenfor sygeplejen og er selv en glad og tilfreds ædru alkoholiker.

Frank Jørgensen

Rådgiver

Frank har været tilknyttet Behandlingscenter Tjele siden 2012. Hans arbejdsdag består blandt andet i at undervise og holde samtaler – både enesamtaler og samtaler med pårørende. Frank er uddannet International Addiction Counselor fra Hazelden, Irland i 2003, NADA akupunktør, inden for tilbagefaldsforbyggende rådgivning/terapi og som løsningsfokuseret terapeut.

Babar Siddiqi

Rådgiver

Babar er uddannet afhængighedsterapeut med certificerede uddannelser som International Addiction Counselor fra Hazelden i Irland i 2006, relationskompetence og familierådgivning fra Kempler familieterapeutisk Institut 2009, emotionsfokuseret terapeut 2012, NADA-akupunktør 2006, NLP practitioner 2010 og Sexolog 2021. Babar har siden 2002 arbejdet med forskellige afhængighedsbehandlinger og har været en del af behandlerstaben på Orelund siden 2015, hvor de daglige arbejdsopgaver består af individuelle samtaler, familiesamtaler, undervisning/foredrag og facilitering af gruppeterapi.

Magnus Larusson

Rådgiver

Magnus har siden 1993 arbejdet som terapeut, behandlingsleder og supervisor. Han er certificeret tilbagefalds- og traumeterapeut og er uddannet alkoholbehandler fra SÁÁ (National Center of Addiction Medicine). Magnus har været ansat som terapeut på Tjele Orelund siden 2019.

Pia Christiansen

Psykolog

Pia kommer på Tjele Orelund hver 14. dag og holder på skift to foredrag: Et om selvværd og et om skyld og skam. Pia blev i 1983 uddannet psykolog og har i en årrække arbejdet med udsatte børn og familier. Hun har siden 1995 været privatpraktiserende med klinik i Slagelse. Pia har været tilknyttet Tjele Orelund siden 2012.

Winnie Richter

Familierådgiver

Winnie er leder af familieafdelingen på Sjælland og arbejder i det daglige som familierådgiver. Hun har arbejdet som rådgiver siden 2002 og har været tilknyttet Behandlingscenter Tjele siden 2012. Winnie er uddannet som Danish Addiction Counselor, NADA-akupunktør og inden for relationskompetence – familieterapeut ved Kempler Instituttet.

Birgit Hageneier

Familierådgiver

Birgit har været tilknyttet Tjele Orelund siden januar 2019. Hun er uddannet familieterapeut og misbrugsbehandler. Hun underviser og holder familiesamtaler, har eneterapi og afholder børne- og par kurser. Ud over arbejdet på Tjele Orelund er Birgit tilknyttet familiebehandlingen i Tjelehuset på Vester Voldgade i København.

Dorrit Nielsen

Sygevagt

Dorrit har været på Tjele Orelund siden behandlingscentret åbnede i 2004. Hun var sygevagt den første nat og tog imod de første patienter. Dorrit var selv den allerførste alkoholiker, der gik i behandling på Behandlingscenter Tjele for 30 år siden. Hun arbejder i dag som sygevagt.

Werner Petersen

Sygevagt

Werner har været en fast del af sygevagten på Tjele Orelund siden 2012. Har taget sygevagtkursus og er uddannet NADA akupunktør.

Lene Hyllested

Sygevagt

Lene har været ansat hos Behandlingscenter Tjele siden 2014. Hun har taget sygevagtkursus og er uddannet NADA akupunktør. Lene arbejder som sygevagt på Tjele Orelund

Thomas Hermund

Sygevagt

Har arbejdet på Orelund siden 2017, som sygevagt, chauffør og pedel-afløser. Er uddannet NADA-akupunktør.

Mogens Lundsgaard Nielsen

Sygevagt

Mogens har siden 2018 været en fast del af sygevagtteamet på Orelund, og så er han uddannet NADA-akupunktør. Mogens også behjælpelig med kørsel og løser diverse opgaver på matriklen på Orelund. Mogens har været officer i hæren i mere end 40 år.

Anders Fredrik Jansson

Pedel

Siden 2012 har Anders været ansat som pedel og chauffør på Tjele Orelund. Han spiller en vigtig rolle i den daglige drift, hvor han bl.a. andet tager sig af indkøb, husholdning, løser pedelopgaver og passer park og have. Anders er uddannet kok og køkkenchef og har tidligere arbejdet som værnepligtig kompagnichef og har været selvstændig med mad ud af huset.

Divider Orelund guld

Kontakt os

Skriv eller ring til vores rådgivere, hvis du har spørgsmål om hashafvænning og behandling af hashmisbrug.

Læs om Behandlingscenter Tjeles privatlivspolitik.

Adresse

Behandlingscenter Tjele Orelund
Skamstrupvej 13
4440 Mørkøv
Tlf. 70 20 40 80

Behandlingscenter Tjele Orelund, Skamstrupvej 13, 4400 Mørkøv, post@tjele.com