OM TJELE ORELUND

OM TJELE ORELUND

Ring og hør om alkoholbehandling på Tjele Orelund

70 20 40 80

Åbent hele døgnet, alle dage.

Tjele Orelund – Sjællands eneste døgnbehandling for alkoholmisbrug

Siden 2004 har Behandlingscenter Tjele tilbudt alkoholbehandling på Orelund Gods – et naturskønt sted, hvor man får mulighed for at trække sig fra hverdagens forpligtelser og få professionel hjælp til at løse sit alkoholproblem.

Som den eneste alkoholbehandling på Sjælland tilbyder Tjele Orelund døgnbehandling af alkoholmisbrug. Vores deltagere kommer fra hele Sjælland, men vi har især mange, der har brug for en pause fra byens puls og stress, og som går i behandling på Orelund Gods fremfor at benytte sig af de ambulante tilbud om alkoholbehandling i København.

Når man går i døgnbehandling på Orelund, får man en pause fra hverdagens fristelser og forpligtelser, og man har tid og ro til at få løst de problemer, der ligger bag alkoholmisbruget.

Mange fravælger de ambulante tilbud om alkoholbehandling i København og starter i stedet i døgnbehandlingen på Tjele Orelund, hvor der er ro og tid til fordybelse.

Vil du vide mere om Tjele Orelund?

Vi tager telefonen alle dage, døgnet rundt.

Vil du vide mere om Tjele Orelund?

Vi tager telefonen alle dage, døgnet rundt.

Mere end 30 års erfaring med alkoholbehandling

Tjele Orelund er en del af Behandlingscenter Tjele, som er Danmarks største og ældste center for behandling af misbrug. I mere end 30 år har Tjele hjulpet danskere og deres familier til et nyt og bedre liv alkohol, stoffer eller spilleproblemer.

I dag har Tjele behandlingscentre over hele landet og over 700 klienter i behandling hvert år. Vores behandling er kendetegnet ved:

 • Høj kvalitet og anerkendte metoder

  Behandlingen følger Minnesotamodellen, der har hjulpet millioner af mennesker verden over.

 • Et fagligt stærkt behandlerteam

  Vores team består af professionelle misbrugsbehandlere, psykologer, psykiatere, terapeuter, læger og sygeplejersker.

 • Fokus på hele familien

  Et misbrug går hårdt ud over de nærmeste. Vi sørger for, at de nære pårørende får støtte, rådgivning og redskaber til at håndtere situationen – både før og under alkoholbehandlingen.

 • Skræddersyede behandlingsforløb

  Hos Behandlingscenter Tjele sammensætter vi behandlingsforløbet efter deltagerens og familiens behov.

 • Ingen ventelister

  Når først beslutningen om at gå i alkoholbehandling er taget, kan du starte med det samme.

Jeg levede et stresset liv i København. Alkohol blev min krykke, når hverdagen var for travl, og der var altid en bar åben eller en kiosk med billig sprut, der lokkede. Da jeg ankom til Orelund, var det, som om jeg kunne trække vejret igen, og efter et par uger kom der mere ro på tankerne.

_______

Casper 48 år, København. Ædru på 7. måned.

Jeg levede et stresset liv i København. Alkohol blev min krykke, når hverdagen var for travl, og der var altid en bar åben eller en kiosk med billig sprut, der lokkede. Da jeg ankom til Orelund, var det, som om jeg kunne trække vejret igen, og efter et par uger kom der mere ro på tankerne.

_______

Casper 48 år, København. Ædru på 7. måned.

Høj kvalitet og faglighed

På Tjele Orelund vægter vi fagligheden højt. Læger, sygeplejersker, psykiater og psykologer er en fast del af behandlingsteamet, og derudover er alle vores rådgivere professionelt uddannede og har personlige erfaringer med misbrug – de forstår, hvad du går igennem og ved, hvor meget det kræver at gennemføre et forløb med alkoholbehandling.

Stor tilfredshed med behandlingen på Tjele Orelund

I en undersøgelse svarer 9 ud af 10 deltagere, at de er “tilfredse” eller “meget tilfredse” med resultatet af deres alkoholbehandling.

Familien i centrum

På Tjele Orelund tilbyder vi ikke kun hjælp til den, der drikker, men tager hånd om hele familien. Som pårørende har man brug for at sætte ord på sine tanker og følelser, brug for rådgivning og brug for at møde andre i samme situation. I familiebehandlingen får man mulighed for at bearbejde sine oplevelser og får hjælp til at håndtere situationen fremadrettet.

Divider Orelund guld

Hjælp til at motivere en misbruger til behandling

Hos Tjele modtager vi mange henvendelser fra pårørende til en misbruger, som søger hjælp til, hvordan de skal gribe situationen an og få motiveret deres partner eller familiemedlem til at starte i alkoholbehandling.

Det lykkes heldigvis i langt de fleste tilfælde at få overbevist den, der drikker, om at starte i misbrugsbehandling, men den rigtige forberedelse er afgørende for et godt resultat. Derfor anbefaler vi altid, at man som pårørende kontakter Tjeles telefonrådgivning, inden man tager snakken med den, der drikker, så man er rigtig klædt på til samtalen.

Divider Orelund guld

Skræddersyet behandlingsforløb

Behandlingsforløbet varer som regel i 5 uger, men tilpasses den enkeltes behov. For nogle er døgnbehandling den rette løsning, mens andre har behov for, at behandlingen følges op af et ambulant behandlingsforløb, hvor man får hjælp og støtte til den første tid efter endt døgnbehandling. Vi tilrettelægger behandlingsforløbet, så det passer til den enkelte deltager.

Divider Orelund guld

Ingen venteliste

På Tjele Orelund kan man starte i alkoholbehandling med det samme. Vores erfaring er, at motivationen til at gå i behandling er størst, lige når beslutningen er taget. Derfor står vores rådgivere altid klar til at tage imod dig – eller en af dine nærmeste – når det svære valg om at starte i behandling er taget.

Er du pårørende til en, der drikker?

Få anonym rådgivning. Vi tager telefonen døgnet rundt.

Er du pårørende til en, der drikker?

Få anonym rådgivning. Vi tager telefonen døgnet rundt.

Tjele Orelund ligger tæt på motorvej og offentlig transport, men er beliggende i et roligt område med smuk natur – et godt alternativ til alkoholbehandling i København.

Tilbud om transport til alkoholbehandlingen

Vi tilbyder at hente dig, når du starter i behandling på Tjele Orelund. Det gælder, uanset om du er bosat i København eller på Sjælland i øvrigt.

Kontakt os

Skriv eller ring til vores alkoholrådgivere, hvis du har spørgsmål om alkoholbehandling– eller er pårørende til en, der drikker for meget. Vores telefonrådgivning er åben døgnet rundt. E-mails besvares førstkommende arbejdsdag.

Læs om Behandlingscenter Tjeles privatlivspolitik.

Adresse

Behandlingscenter Tjele Orelund
Skamstrupvej 13
4440 Mørkøv
Tlf. 70 20 40 80

Behandlingscenter Tjele Orelund, Skamstrupvej 13, 4400 Mørkøv, post@tjele.com