Behandlingscenter Tjele Orelund er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Alkoholproblemer - få professionel behandling på Sjælland

 

Behandling af alkoholproblemer på Orelund, der dækker København, Nordsjælland og Midtsjælland, hvis du eller en, du holder af, har et alkoholproblem.

 

Kæmper familien med alkoholproblemer? På Tjele Orelund midt på Sjælland tilbyder vi professionel behandling af alkoholproblemer. Vi tilbyder også behandling af et eventuelt sideløbende blandingsmisbrug.

 

Synes du selv, du har problemer med alkohol? eller har du en pårørende der har det? så er det på tide at gøre noget ved det. Problemerne forsvinder ikke af sig selv og kan ikke ties ihjel.

 

Tal med en professionel alkoholrådgiver for at blive klar over, om dine alkoholproblemer er behandlingskrævende - du kan altid ringe på telefon 70 20 40 80.

 

Hvis du eller din pårørende drikker så meget, at det har udviklet sig til et problem, er der brug for behandling. Her er Tjele Orelund det naturlige valg med sin gode beliggenhed på Sjælland i forhold til både København, Nordsjælland og Midtsjælland. 

 

Læs mere om tegn på behandlingskrævende alkoholproblemer her

 

Alkoholproblemer kræver professionel behandling

Tjele Orelunds tilbud om behandling af alkoholproblemer henvender sig til afhængige over 18 år.

 

Det er døgnbehandling, hvilket betyder, at du bor på centret den tid, behandlingen varer, og at du altså ikke kommer hjem i den periode.

 

På sjællandske Orelund foretrækker vi alkoholbehandling på døgnbasis af flere forskellige grunde:

 

  • Døgnbehandling muliggør fuldstændig koncentration om og fordybelse i ens alkoholbehandling

  • I døgnbehandling belastes man ikke af den stress, det kan give at skulle forholde sig til den vante hverdag

  • Døgnbehandling afskærmer den afhængige fra omverdenen - en afskærmning, der er helende for krop og psyke

  • Døgnbehandling giver et stærkere fællesskab og identifikation med de andre afhængige i behandlingen

 

Tjele Orelunds behandlingstilbud for problemer med alkohol er gennemprøvet og helt igennem professionelt. Rådgiverne er veluddannede terapeuter og vi har eget sundhedspersonale - læger, sygeplejersker og andet faguddannet sundhedspersonale samt psykiater, som alle har mange års erfaring med arbejdet med alkoholproblemer. Vi kan også henvise til psykologer, hvis det er nødvendigt i forbindelse med behandlingen.

 

Vi har mange års erfaring med professionel behandling af alkoholproblemer. Vi har ingen ventetid. Ring trygt til os for en uforpligtende snak på 70 20 40 80.

 

Hverdagen i behandlingen af alkoholproblemer

Vi forsøger at gøre hverdagen så rolig og forudsigelig som muligt, når du modtager behandling af dine alkoholproblemer. På den måde får du ro til koncentration og fordybelse omkring dine alkoholproblemer eller dit blandingsmisbrug.

 

Mens du er i behandling, forventer vi, at du passer de skemalagte møder eller aftalte samtaler i løbet af dagen. Selvom der skal være tid til eftertænksomhed og fordybelse, er fællesskabet også vigtig, når du skal arbejde med dine problemer i forhold til alkohol. For din egen skyld - og for at få det bedste resultat af behandlingen - opfordrer vi alle til at deltage så meget som muligt i fællesskabet med de øvrige, der har de samme problemer med alkohol som dig.

 

Den smukke beliggenhed midt på Sjælland giver ro i sindet og indbyder til kortere eller længere gåture.

 

Der er også små varierende pligter i huset, ligesom du selv er ansvarlig for at holde sit eget værelse. - Alle tilbydes enkeltværelse, så du også har tiden til eftertanke omkring dit liv og dine alkoholproblemer.

 

Vi er altid klar til at svare på spørgsmål eller fortælle mere om, hvordan behandlingen foregår.

 

Har du eller en du holder af alkoholproblemer så ring til os på telefon 70 20 40 80. Vi svarer hele døgnet.